vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6

Wellicht speurde je al tientallen websites en catalogussen af, op zoek naar inspiratie voor je ‘woning-to-be’! Ideetjes opdoen, daar gaat het ‘m om! Daarbij weet je pas vaak wat je écht wil, eens het vlak voor je neus ligt. Je wil kost wat kost een woning bouwen? Neem dan gerust eens een kijkje in onze landelijke en moderne realisaties. Laat je inspireren!

Een woning bouwen? Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt

Een samenhangend geheel: dat is waar we naar streven bij het bouwen van je droomwoning. En een woning bouwen? Dat doe je maar zelden alleen. Neem het van ons aan: smaken verschillen! De kans dat je partner, kinderen of ouders er dezelfde mening op nahouden als jou is dus bijzonder klein. En dan is het onze taak de aangebrachte puzzelstukjes te matchen tot een geheel dat steek houdt. En of je nu kiest voor modern, landelijk of zelfs Scandinavisch: een woning bouwen? Dat is en blijft een persoonlijk verhaal. Een verhaal waar wij als bouwfirma graag aan bijdragen. We maken er onze persoonlijke missie van dat het plaatje klopt!

Een woning bouwen met karakter én oog voor architectuur

Een huis dat roept: dat ben ik! Naast een toffe ligging en een correcte prijs, heb je vast wel al een beeld voor ogen van wat je wil. Een woning bouwen? Dat gaat heel wat verder dan een hoop stenen. Het is een reflectie van je persoonlijkheid, een verlengstuk van de levensstijl die je nastreeft. En net om die reden beperken wij ons niet tot een bepaalde architecturale stijl. Je droomt van een landelijke villa in’t groen? Of net een hyper moderne woning met metershoge ramen? Bij Taelman zit je goed!

Staat een woning bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak