Villabouw op maat van de klant

Bouwen op maat? Een prachtige villa bouwen? Voor exclusieve villabouw op maat ben je bij Woningbouw Taelman aan het juiste adres. Je nieuwe thuis vormgeven, tot in de puntjes én dat zonder compromissen? Wij begeleiden jouw bouwproject van A tot Z. Onze focus op spraakmakende maar tijdloze architectuur, een duurzaam materiaalgebruik én meer dan 100 jaar ervaring op de teller zorgen ervoor dat jouw nieuwe woning de tand des tijds goed doorstaat. Droom je van een charmante landelijke villa of een hypermoderne villa op maat? Wij helpen je graag op weg.

Bouwen op onze grond

Op zoek naar een prachtig stuk bouwgrond? Een bouwgrond kopen? Woningbouw Taelman heeft een uitgebreid portfolio aan bouwgronden voor jou ter beschikking. Samen gaan we op zoek naar een bouwgrond in functie van jouw specifieke behoeften en budget.

Bouwen op eigen grond

Reeds een stuk bouwgrond gekocht, maar nog op zoek naar een totaalaannemer voor de realisatie van jouw bouwproject? Of het nu gaat om een knappe nieuwbouwvilla, bedrijfsvastgoed of investeringsvastgoed: op Woningbouw Taelman kan je rekenen!

Woningbouw Taelman: waar ecologie en architectuur samenkomen

Al vijf generaties lang staat Woningbouw Taelman voor hoogkwalitatief vakmanschap. Generationele expertise, duurzaam materiaalgebruik en een oog voor architectuur zijn de zaken die ons familiebedrijf typeren. Bouwen op maat, investeren of kopen? Wij begeleiden jouw bouwproject van A tot Z.

5 generaties vakmanschap

future-proof

architectuur

Ontdek onze realisaties

Onze aanpak

Onze aanpak

Bouwen op maat

Bouwen op maat? Een prachtige villa bouwen? Op ons kan je rekenen. Met meer dan 100 jaar ervaring op de teller zijn wij doorgewinterde experten in ons vak. Hoogkwalitatief vakmanschap en duurzaam/ecologisch bouwen zijn onze stokpaardjes. Dit zonder het oog op architectuur te verliezen. Meer te weten komen over het bouwproces dat wij hanteren? Klik door op het stappenplan hierboven.

Contacteer ons