Over Woningbouw Taelman

Al vijf generaties lang staat Woningbouw Taelman voor hoogkwalitatief vakmanschap. Passie en expertise worden al meer dan 100 jaar lang doorgegeven van vader op zoon.

Het bedrijf stond vooreerst gekend als een familie van gedreven metsersbazen. Echter sinds de jaren tachtig zijn we, naast ambitieuze villabouwers, ook werkzaam als toekomstgerichte projectontwikkelaars. Authentieke ambacht en duurzame materiaalkeuzes, dit met een oog voor architectuur, zijn de zaken die ons typeren en waar wij als familiebedrijf voor staan.

Tevreden én recurrente klanten, zowel particulier als professioneel, zijn daar het mooie bewijs van. Op zoek naar een prachtige villa, een eerste woning of een rendabele investering? Wij begeleiden jouw bouwproject van A tot Z.

5 generaties vakmanschap

In-house ploegbazen met 40 jaar ervaring op de teller geven hun kennis en waarden door aan de enthousiaste jongere garde: van generatie op generatie! Meer te weten komen over onze oorsprong?

Future-proof

Duurzame, innovatieve en kwalitatieve materiaalkeuzes zorgen ervoor dat u tevreden bent én blijft, dit zowel op de dag van de aankoop als in de 20 jaar die daarop volgen. Vragen omtrent duurzaam en ecologisch bouwen? Breng een bezoekje aan onze kijkwoning te Astene!

Architectuur

Vooruitstrevende architectuur met een tijdloos karakter. Het resultaat is gegarandeerd uniek en tot in de puntjes afgewerkt. Inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze realisaties!

Maak kennis met team Taelman

In een familiale teamgeest leren jong en oud van elkaar. Ploegchefs met 40 jaar op de teller geven hun kennis en waarden door aan de enthousiaste jongere garde. Van generatie op generatie, zoals het bij Woningbouw Taelman altijd is geweest. Vakmanschap, stevig verweven in ons DNA en in onze unieke aanpak. Meer info? Kom kennismaken met één van onze vertegenwoordigers.

Luc Taelman

Luc Taelman
zaakvoerder

Piet Desmedt

Piet Desmedt
sales

Griet Vanhauwaert

Griet Vanhauwaert
sales

Diego Bradt

Diego Bradt
general manager

Contacteer ons