Woningbouw Taelman: een stukje geschiedenis

Woningbouw Taelman nv zag het levenslicht in 1986. De geschiedenis van dit West-Vlaamse familiebedrijf gaat echter veel verder terug in de tijd. Intussen al meer dan een eeuw terug ging de familie Taelman van start met kleine metsel- en aannemingswerken in de Leiestreek. De stiel en traditionele bouwmethode werden van vader op zoon overgedragen en droegen bij aan het ontstaan van een bloeiende firma die vandaag alom bekend staat onder de naam Woningbouw Taelman.

Woningbouw Taelman in een notendop

Op vandaag bestaat Woningbouw Taelman uit een dertigtal vaste medewerkers en houdt zij vast aan haar roots in dorpje Oeselgem. Met founding father en huidig zaakvoerder Luc aan het roer groeide het bedrijf uit tot een gerespecteerde naam in de streek. Een solvabele bouwfirma met inmiddels meer dan 2000 tevreden klanten. Daarbij zijn we naar aanbod toe zeker en vast niet beperkt: Woningbouw Taelman is van alle markten thuis! Ontdek hieronder ons assortiment:

Villabouw op maat

Huisje, tuintje, beestje! Al sinds je kindertijd droom je van die prachtige vrijstaande woning waarin je ‘koters’ en/of trouwe viervoeter eindeloos in kunnen ravotten. Woningbouw Taelman draagt graag bij aan de verwezenlijking van die droom. Naast instapklare gezinswoningen leveren wij ook maatwerk. En dit volgens uw budget! Ontdek hier onze aanpak.

Instapklare gezinswoningen

U kan nu al niet meer wachten? Dan is een woning kopen wellicht meer iets voor jou! Naast villabouw staan we immers ook in voor de realisatie van kant en klare sleutel-op-de-deur-projecten: instapklare nieuwbouwprojecten waar je kan kiezen uit een uitgebreide selectie van zowel moderne als landelijke woningen en appartementen. Bekijk hier ons aanbod in jouw regio.

Vijf generaties vakmanschap in de woningbouw

Om een hoogstaande kwaliteit te kunnen garanderen, heeft Woningbouw Taelman vijf ervaren metsersploegen vast in dienst. Met deze vijf generaties vakmanschap in de hand, voorziet Taelman ieder jaar meer dan 50 gezinnen van een ‘thuis’.

Meer te weten komen over onze aanpak? Lees hier verder!

Benieuwd
naar meer?

Download onze brochure

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

SINT-BAAFS-VIJVE (Site Lambrecht)

Na Res. GOLDEN EYE werd Res. THE VIEW reeds volledig UITVERKOCHT!

Benieuwd naar onze nieuwe fase? Nog eventjes geduld, vanaf september stellen wij terug een ADEMBENEMEND nieuw project voor!

Interesse? Schrijf je nu al in. Van zodra alle informatie beschikbaar, wordt u automatisch op de hoogte gebracht.