vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6
T° Ingelmunster Nijverheidsstraat 2019 07 03 Rechtsvoor

Ingelmunster - Molenhoek

Karaktervolle pastorijwoningen met veel lichtinval gelegen in een CO2 neutrale verkaveling, nabij de Ringlaan N50 en op wandelafstand van het centrum van Ingelmunster.

De woningen rondom een aangelegd groen plein worden volledig en luxueus afgewerkt met duurzame, energievriendelijke en kwalitatieve materialen.

De inkomhal geeft toegang tot de trap, het toilet en de living.  In deze leefruimte vinden we een grote eetplaats, zithoek en aansluitend een open keuken met alle comfort.
Eveneens is de woning voorzien van een inpandige garage.

Op de verdieping vinden we een ruime nachthal met vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en apart toilet.  Sommige woningen zijn voorzien van een vaste trap naar de zolderverdieping en bieden nog voldoende plaats voor een extra hobbyruimte of slaapkamer.

 

Troeven

  • héél energiezuinig!
  • warmtepomp
  • vloerverwarming
  • CO2 neutrale verkaveling

Méér dan een jaar wachten? Dát is niets voor jou! Het liefst van al verhuis je volgende week al naar je nieuwe stek! Een instapklare woning kopen? Bij Taelman zit je goed! Naast villabouw hebben we ons doorheen de jaren immers ook gespecialiseerd in het bouwen van kant en klare sleutel-op-de-deur-projecten: instapklare nieuwbouwprojecten waar je kan kiezen uit een selectie van zowel moderne als landelijke woningen. Woningbouw Taelman staat, met haar vijf generaties vakmanschap en meer dan 2000 tevreden klanten, in voor het bouwen van duurzame en energiezuinige woningen. Zo ben je niet enkel daags na oplevering maar ook 10 jaar na aankoop nog steeds tevreden van je investering.

Een instapklare woning kopen? Dat heeft zo z‘n voordelen

Je kan nu al niet meer wachten? Een woning kopen biedt de mogelijkheid om wel heel snel te verhuizen! Daarnaast weet je bij een projectwoning ook meteen wat je mag verwachten. En dit geldt zowel voor het uitzicht van de woning als voor het uiteindelijke kostenplaatje. Geen onverwachte kosten, geen verrassingen achteraf: what you see is what you get! En dat geldt ook voor onze prijzen!

Een nieuwbouw project kopen: wat kost dat?

Een nieuwbouw kopen bij Taelman? Dan ga je voor kwaliteit. Woningbouw Taelman werkt uitsluitend met duurzame en energiezuinige materialen, die na tientallen jaren van gebruik hun waarde wel bewezen hebben. Transparantie is belangrijk voor ons, en dat geldt evenzeer voor onze prijzen. We hanteren dan ook een correcte ‘all-in’ prijs voor al onze nieuwbouwprojecten. Hierbij wordt er niet van de kwaliteitsnormen afgeweken. Kort gezegd: goedkoper vind je geen kwaliteit.

Staat een huis kopen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod instapklare woningen.

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak