vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6
Woning Kopen Deerlijk

Deerlijk - Den Olieberg

In het West-Vlaamse dorpje Sint-Lodewijk, ook wel bekend onder de naam ‘Sellewie’, hopen we binnenkort 17 gezinnen te verwelkomen! Het gehucht, dat vele jaren terug ontstond op de top van ‘den Olieberg’, vormde dan ook meteen de inspiratie voor de naam van dit woonproject!  Dit nieuwbouwproject, omringd door groene weilanden en bosrijk gebied,  biedt ruimte voor zowel sleutel-op-de-deur-woningen als ruime villa’s. U wilt een huis kopen? Of u bent op zoek naar bouwgrond? Lees hier verder!

Troeven:

Groene omgeving
Gelegen in de dorpskern
Nabij de lokale kleuter- en basisschool
Aanwezigheid lokale ambacht: slager, bakkerij en superette op wandelafstand
Markt Kortrijk en Universiteit op 10km afstand
Talloze fiets- en wandelroutes
Energiezuinige nieuwbouwwoningen
Volledig afgewerkt
Architecturale stijl naar keuze

Vermelde prijzen zijn vanaf-prijzen exclusief kosten. 

Troeven

  • Groene omgeving
  • Gelegen in de dorpskern
  • Nabij de lokale kleuter- en basisschool
  • Talloze fiets- en wandelroutes
  • Energiezuinige nieuwbouwwoningen
  • Volledig afgewerkt
  • Architecturale stijl naar keuze

Méér dan een jaar wachten? Dát is niets voor jou! Het liefst van al verhuis je volgende week al naar je nieuwe stek! Een instapklare woning kopen? Bij Taelman zit je goed! Naast villabouw hebben we ons doorheen de jaren immers ook gespecialiseerd in het bouwen van kant en klare sleutel-op-de-deur-projecten: instapklare nieuwbouwprojecten waar je kan kiezen uit een selectie van zowel moderne als landelijke woningen. Woningbouw Taelman staat, met haar vijf generaties vakmanschap en meer dan 2000 tevreden klanten, in voor het bouwen van duurzame en energiezuinige woningen. Zo ben je niet enkel daags na oplevering maar ook 10 jaar na aankoop nog steeds tevreden van je investering.

Een instapklare woning kopen? Dat heeft zo z‘n voordelen

Je kan nu al niet meer wachten? Een woning kopen biedt de mogelijkheid om wel heel snel te verhuizen! Daarnaast weet je bij een projectwoning ook meteen wat je mag verwachten. En dit geldt zowel voor het uitzicht van de woning als voor het uiteindelijke kostenplaatje. Geen onverwachte kosten, geen verrassingen achteraf: what you see is what you get! En dat geldt ook voor onze prijzen!

Een nieuwbouw project kopen: wat kost dat?

Een nieuwbouw kopen bij Taelman? Dan ga je voor kwaliteit. Woningbouw Taelman werkt uitsluitend met duurzame en energiezuinige materialen, die na tientallen jaren van gebruik hun waarde wel bewezen hebben. Transparantie is belangrijk voor ons, en dat geldt evenzeer voor onze prijzen. We hanteren dan ook een correcte ‘all-in’ prijs voor al onze nieuwbouwprojecten. Hierbij wordt er niet van de kwaliteitsnormen afgeweken. Kort gezegd: goedkoper vind je geen kwaliteit.

Staat een huis kopen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod instapklare woningen.

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak