Woning Bouwen

Je woning is een weerspiegeling van wie je bent. Een plaats waar je kan ontsnappen aan de drukte die het dagelijkse leven met zich meebrengt. Een woning bouwen? Heel wat mensen dromen ervan! En een huis bouwen waar je jezelf helemaal thuis voelt? Dat is iets waar we bij Taelman dagdagelijks mee bezig zijn.

Een huis bouwen waar je jezelf volkomen thuis voelt? Dat is hét streefdoel

Bouwen aan het huis van je dromen? Dat doen we niet onbezonnen. En daarom voorziet Taelman een plan dat niet enkel architecturaal, maar ook budgettair steek houdt. Een woning die naar functionaliteit en woongemak haar gelijke niet kent. Een woning die je elke maand opnieuw kosten bespaart, door het gebruik van duurzame en energiezuinige materialen. Een woning aan een correcte all-in prijs, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Kortom: een woning bouwen waar je je 100% thuis voelt.

Een huis bouwen met karakter én oog voor architectuur

Een huis dat roept: dat ben ik! Naast een correcte prijs, heb je vast wel al een beeld voor ogen van wat je wil. Een huis bouwen? Dat gaat heel wat verder dan een hoop stenen. Het is een reflectie van je persoonlijkheid, een verlengstuk van de levensstijl die je nastreeft. En net om die reden beperkt Taelman zich niet tot een bepaalde architecturale stijl. Neem hier alvast een kijkje in onze landelijke én moderne realisaties.

Staat een woning bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Taelman bleek voor de tweede keer op rij de beste keuze te zijn!
Super tevreden met onze nieuwe woning!

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Download onze brochure

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

SINT-BAAFS-VIJVE (Site Lambrecht)

Na Res. GOLDEN EYE werd Res. THE VIEW reeds volledig UITVERKOCHT!

Benieuwd naar onze nieuwe fase? Nog eventjes geduld, vanaf september stellen wij terug een ADEMBENEMEND nieuw project voor!

Interesse? Schrijf je nu al in. Van zodra alle informatie beschikbaar, wordt u automatisch op de hoogte gebracht.