Landelijk Bouwen Taelman

Thuiskomen: da’s het familiaire gekraak van uw eikenhouten parket, het knetterende vuur van de open haard en die fantastische gehaakte sprei die je ’s avonds met plezier over je schouders gooit. Thuiskomen? Dat doe je niet overal. Je droomt van een charmante woning met karakter waarin je volledig tot rust kan komen? Een bron van warmte en gezelligheid waarin je even aan de hectiek van het dagelijkse leven kan ontsnappen? Dan is landelijk bouwen helemaal iets voor jou.

Landelijke woning bouwen? Da’s bouwen met karakter!

Hebben we het over een landelijke woning bouwen? Dan spreken we van sfeer, warmte en een ongeëvenaard gevoel van gezelligheid! Een landelijke woning verkrijgt z’n charme door het gebruik van natuurlijke materialen, een zacht interieur in gemoedelijke zand- en bruintinten en niet te vergeten: die fantastisch leuke dakkappelletjes afgewerkt met keramische dakpannen of zelfs riet. Is een landelijke woning in’t groen helemaal iets voor jou? Neem dan zeker en vast eens een kijkje in onze realisaties!

Landelijke woning bouwen of toch maar kopen?

Bij de landelijke stijl zit het verschil ‘m echt in de details. De één wil een op en top cosy boerderijgevoel, de ander dan weer een strak landelijke versie met een moderne toets. Welke stijl je ook prefereert: wij zijn er om u te begeleiden in het proces naar je droomwoning. Je bent er nog niet aan uit of u wil bouwen of kopen? Neem een kijkje in ons aanbod instapklare landelijke woningen.

Staat landelijk bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Super tevreden met onze nieuwe woning!
Taelman bleek voor de tweede keer op rij de beste keuze te zijn!

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

CO2 NEUTRALE WONINGEN

Voor al onze projecten streven wij naar CO2 neutrale woningen!

Dit betekent dat je geen externe energie nodig hebt voor de verwarming, koeling of warm water. Zonnepanelen en/of warmtepomp wekken de nodige energie op. Dit betekent niet alleen voordelen voor het klimaat en het verminderen van de CO2-uitstoot, maar ook voor je portemonnee!