Landelijk Bouwen Taelman

Landelijk bouwen

Thuiskomen: da’s het familiaire gekraak van uw eikenhouten parket, het knetterende vuur van de open haard en die fantastische gehaakte sprei die je ’s avonds met plezier over je schouders gooit. Thuiskomen? Dat doe je niet overal. Je droomt van een charmante woning met karakter waarin je volledig tot rust kan komen? Een bron van warmte en gezelligheid waarin je even aan de hectiek van het dagelijkse leven kan ontsnappen? Dan is landelijk bouwen helemaal iets voor jou.

Landelijk bouwen? Da’s bouwen met karakter!

Hebben we het over landelijk bouwen? Dan spreken we van sfeer, warmte en een ongeëvenaard gevoel van gezelligheid! Een landelijke woning verkrijgt z’n charme door het gebruik van natuurlijke materialen, een zacht interieur in gemoedelijke zand- en bruintinten en niet te vergeten: die fantastisch leuke dakkappelletjes afgewerkt met keramische dakpannen of zelfs riet. Is een landelijke villa in’t groen helemaal iets voor jou? Neem dan zeker en vast eens een kijkje in onze realisaties!

Landelijk bouwen of toch maar kopen?

Bij de landelijke stijl zit het verschil ‘m echt in de details. De één wil een op en top cosy boerderijgevoel, de ander dan weer een strak landelijke versie met een moderne toets. Welke stijl je ook prefereert: wij zijn er om u te begeleiden in het proces naar je droomwoning. Je bent er nog niet aan uit of u wil bouwen of kopen? Neem een kijkje in ons aanbod instapklare landelijke woningen.

Staat landelijk bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Je bent al in het bezit van een stuk grond? Geen probleem! Neem hier contact op.

Taelman bleek voor de tweede keer op rij de beste keuze te zijn!
Vastgoed is nog steeds de beste belegging!

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Download onze brochure

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

SINT-BAAFS-VIJVE (Site Lambrecht)

Na Res. GOLDEN EYE werd Res. THE VIEW reeds volledig UITVERKOCHT!

Benieuwd naar onze nieuwe fase? Nog eventjes geduld, vanaf september stellen wij terug een ADEMBENEMEND nieuw project voor!

Interesse? Schrijf je nu al in. Van zodra alle informatie beschikbaar, wordt u automatisch op de hoogte gebracht.