vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6
  • Home
  • Sleutel op de deur

Taelman bouwt sleutel-op-de-deur woningen. Maar wat betekent dat eigenlijk?

Je verhuist het liefst van al morgen al? Dan is een sleutel-op-de-deur-woning helemaal iets voor jou. Bij Woningbouw Taelman kan je naast villabouw ook terecht voor sleutel-op-de-deur-woningen. Instapklare woningen waarbij je wel heel snel kan gaan verhuizen! Geen tijd en zin om zelf op zoek te gaan naar bouwgrond? Lees dan vooral verder.

Een sleutel-op-de-deur-woning bij Taelman: de voordelen op een rijtje

Bij Taelman bouwen we jaarlijks aan een twintigtal sleutel-op-de-deur-woningen. Dit zijn wooneenheden waar we instapklare woningen en soms ook appartementen op bouwen. Is het project reeds af? Dan heb je de mogelijkheid om wel heel snel te verhuizen. Is het nog in ontwikkeling? Dan heb je de eventueel de mogelijkheid om zelf nog het één en ander te veranderen aan de architectuur of indeling. Daarnaast heeft zo’n sleutel-op-de-deur-woning kopen heeft heel wat voordelen:

  • What you see is what you get!
  • Geen rompslomp met administratie en vergunningen: wij doen alles voor jou!
  • Vooraf bepaalde, vaste, voordelige en transparante prijzen

Onze sleutel-op-de-deur-woningen: onze manier van werken

Met instapklaar bedoelen we bij Taelman dan ook echt ‘af’. Van de vloerbedekking tot de afsluiting in de tuin: dit is allemaal in de prijs inbegrepen. Net zoals bij onze villabouw projecten, hanteren wij transparante, correcte en volledige prijzen. Geen verborgen toeslagen en gebreken, geen onverwachte kosten achteraf. Een sleutel-op-de-deur-woning kopen bij Taelman? Da’s kiezen voor vertrouwen!

Benieuwd naar onze sleutel-op-de-deur-projecten? Neem een kijkje in ons aanbod!

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak