Isabelle en David

Voor we voor Bouwwerken Taelman kozen, hadden we al veel goeds over hen gehoord. Vanaf het eerste contact met hun sales adviseur Glenn voelden we dat het goed zat. Er werd rekening gehouden met onze verwachtingen, voorkeuren en budget. Na onze droomwoning gevonden te hebben, werd ons bouwproject in goede banen geleid door Christophe. Er werd steeds correct gecommuniceerd over de planning; onze vragen werden zo goed als onmiddellijk beantwoord. Hoewel Taelman heel veel zelf doet, is hun aangeboden selectie van onderaannemers meer dan in orde. Nu onze woning klaar is, zijn we nog steeds onder de indruk van de kwaliteit van de gebruikte materialen en de goede afwerking. Dankzij hun professionele en persoonlijke aanpak kunnen we Taelman aan iedereen, die zonder zorgen en stressvrij wil bouwen, aanbevelen met op het einde een prachtige woning als eindresultaat.

We kunnen Taelman aan iedereen aanbevelen die zonder zorgen en stressvrij wil bouwen!

Wil je meer info over villabouw?

Neem contact op met één van onze medewerkers.
Bekijk ons aanbod bouwgrond Ik wil gecontacteerd worden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

CORONA-VIRUS

Naar aanleiding van de genomen maatregelingen door de regering ivm het corona-virus, hebben wij volgende beslissingen genomen:

* We werken verder achter gesloten deuren. Er is bijgevolg altijd permanentie aanwezig.

* De medewerkers die van thuis uit werken, zijn altijd bereikbaar op hun gsm

* Tot nader bericht, kunnen er geen afspraken geboekt worden (zowel intern als extern) maar staan steeds tot uw beschikking per mail, telefoon of skype.

* De geplande opendeurdag te Desselgem van 21/03 zal opgeschoven worden naar een later te bepalen datum.

Hopelijk blijft iedereen gezond!

Groetjes Team Taelman