vind de weg naar onze kijkwoning
Group 6

Een woning kopen of bouwen bij Taelman? Ontdek onze aanpak!

Een huis bouwen? Of een woning kopen? Da’s een serieuze stap! Voor velen onder ons is het dan ook een ‘once in a lifetime experience’. En bij zo’n ingrijpende beslissing is vertrouwen van fundamenteel belang. Met welke aannemer ga ik nu het best in zee? Doe ik er profijt aan om een bestaande woning te renoveren of ga ik toch beter voor nieuwbouw? En op welk type woning krijg ik als investeerder nu het meeste rendement? Stuk voor stuk vragen waar we je graag een antwoord op geven! Kiezen voor Taelman: da’s kiezen voor vertrouwen op lange termijn. Ontdek hieronder onze aanpak!

Een huis kopen bij Taelman? Daarom!

Je droomt ervan een huis te kopen? Je wil graag een woning bouwen? We laten je graag versteld staan van onze aanpak.

Vijf generaties vakmanschap

Taelman staat inmiddels al meer dan een eeuw in het veld! Met 5 generaties vakmanschap en opgebouwde kennis kan je jouw project met een gerust hart aan ons overlaten. De bouw kent geen geheimen voor ons. Onze metsers, waarvan er een aantal al meer dan 30 jaar lang bij ons werken, weten wat er van hen verwacht wordt. Samen met onze interne binnendienst vormen zij de elitetroepen van onze firma en staan ze garant voor een onberispelijk eindresultaat!

Kwalitatieve en duurzame woningen

Een woning kopen bij Taelman? Da’s kiezen voor kwaliteit! Woningbouw Taelman werkt uitsluitend met duurzame en energiezuinige materialen, die na tientallen jaren van gebruik hun waarde wel bewezen hebben. Daarbij kiezen we steevast voor grondstoffen en technieken waarmee je dagelijks kosten uitspaart, zowel naar slijtage toe alsook op je energiefactuur. Bij Taelman koop je een woning waar je tevreden van bent: niet enkel daags na oplevering, maar ook 10 jaar na de aankoop!

Correcte en transparante all-in prijzen

Taelman hanteert een no-nonsense aanpak! Onze firma draagt eerlijkheid hoog in de vaandel, dit zowel naar onze klanten, leveranciers alsook onze medewerkers toe. Daarbij is het voor ons niet meer dan normaal om jou te informeren met correcte en transparante all-in prijzen. Geen onverwachte toeslagen, geen verborgen gebreken, geen verrassingen achteraf: what you see is what you get!

Meer dan 2000 tevreden klanten

We’re in it for the long run! Dit houdt in dat we streven naar langetermijnrelaties met onze klanten, zijnde klanten die we jaren na de aankoop nog steeds recht in de ogen kunnen kijken! Klanten die dolgelukkig zijn én blijven met hun aankoop: dat is waar we naar streven!

Staat een woning bouwen bovenaan je wishlist? Bekijk hier ons aanbod bouwgronden. Op zoek naar een bestaande woning in je regio? Bekijk hier ons aanbod!

Enkele videobeelden

Benieuwd
naar meer?

Vraag onze brochure aan

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

vind de weg
naar onze
kijkwoning.

Boek je afspraak